Sähköposti: [email protected] Puhelin: +358451261005

CTF Konserni

CTF-konserniin kuuluu emoyhtiö Contact & Travel Finland Oy sekä sen 100% omistamat tytäryhtiöt CTF Solutions Oy, CTF Marketing Oy sekä CTF Sales Oy.

CTF Konsernin yrityksistä Contact & Travel Finland Oy on palkittu asiakkaiden valitsemassa vuoden yritysäänestyksessä vuonna 2011 Vaasan parhaaksi yritykseksi sekä koko valtakunnan toiseksi parhaaksi yritykseksi. Kilpailun järjesti Fonecta.

CTF Solutions Oy

CTF Marketing Oy

Contact & Travel Finland Oy

CTF Sales Oy

CTF Konsernin kaikki yritykset on luottoluokiteltu Suomen vahvimpiin yrityksiin. Vain 2,8% Suomalaisyrityksistä yltää samaan.

Tämä kertoo asiakkaille, yhteistyökumppaneille, henkilökunnalle ja muille sidosryhmille yrityksen toiminnan laadusta ja kyvykkyydestä selviytyä taloudellisista velvoitteista.

CTF konserni

CTF Konserni

Olemme osaavien myynti- markkinointi ja palveluidentuotantoalojen yhteisö, joka tuntee Suomalaiset olosuhteet. Ymmärrämme ja kunnioitamme ympäristöä. Jaamme samat arvot ja haluamme luoda kestävää tulevaisuutta merkityksellisten asiakaskokemusten avulla.

CTF-konsernin johtoryhmään kuuluu viisi jäsentä. Johtoryhmä vastaa toimitusjohtajan johdolla liiketoiminnan ohjaamisesta sekä strategisten ja taloudellisten suunnitelmien laadinnasta.

CTF-konserniin kuuluu Emoyhtiö Contact & Travel Finland Oy sekä sen 100% omistamat CTF Solutions Oy, CTF Marketing Oy sekä CTF Sales Oy.

Brändejämme ovat:

Periaatteet

Päivittäistä toimintaamme ohjaavat CTF:n strategia ja arvot, CTF:n toimintaperiaatteet, vastuullisuusstrategia, maamme kansalliset lait ja säädökset sekä kansainväliset sopimukset, julistukset ja suositukset. Käytännön työtämme ohjaavat myös lukuisat vapaaehtoiset sitoumukset ja aloitteet sekä omat politiikat ja periaatteet.

CTF Konserni arvot
CTF Solutions Oy

Tule meille töihin

Tule meille töihin huippuammattilaisten joukkoon! Etsimme henkilöitä erilaisiin tehtäviin. Oletko reipas can do-ihminen? Oma-aloitteinen tiimipelaaja, jolla on aitoa paloa tekemiselle ja halu kehittyä?

Voit lähettää meille vapaamuotoisen työhakemuksesi milloin vain sähköpostitse osoitteeseen [email protected]